The best Side of بابلسر

دیدنی‌های این دیار تنها شامل جاذبه‌های طبیعی نیست. در میان دیدنی‌های بسیار شهر، بقعه امامزاده ابراهیم نیز دیده می‌شود که گردشگران بسیاری به این امامزاده سر می‌زنند. بنای امامزاده ابراهیم متعلق به قرن نهم هجری است.

برچسب #جاذبه های تاریخی #جاذبه های طبیعی #شهر بابلسر #مکان های دیدنی

بابلرود از میان شهر بابلسر می‌گذرد. وجود این رودخانه یکی از دلایل جذابیت این شهر در میان شهرهای مازندران برای گردشگران و حتی خود مازندرانی‌ها است.

بابلسر یکی از آن شهرهای شمال ایران است که هم بازار روز و هم بازار هفتگی دارد. بازار روز، جزء بازارهای قدیمی این شهر محسوب می‌شود. در این بازار میوه‌ها و سبزیجات تازه، برنج، چای و البته ماهی تازه صید شده به فروش می‌رسد.

از بادهای محلی این منطقه می‌توان به بادهای دشت وا، گله وا (وا به زبان مازندرانی: باد)، خزری، بادسام، کوسری وا، دشت واستریک، گله واستریک، استرآبادی وا، صورت وز و آفتاب شو اشاره کرد.[۱۹]

این شهرک قدرت اقتصادی بالایی در خرید و فروش ملک دارد و برای خود بازار مستقلی از جنس ملک و املاک به‌وجود آورده‌است. مرکز خریدهای زیبا و بزرگ باعث شده در طی سال توریست‌های زیادی به این نقطه از شهر می‌آیند.

اما در میان سوغات نباید از خوراکی‌های این شهر چشم‌پوشی کرد. اگر از میوه‌های تازه و بومی عبور کنیم، برنج این دیار نیز بسیار مرغوب و معطر است. می‌توانید از برنج به عنوان سوغات و رهاورد برای سفرتان تهیه کنید.

این مرکز خرید به دلیل حراج‌های فصلی در میان توریست‌ها بسیار مشهور است. از دیگر مراکز خرید می‌توان به مرکز خرید اکسین here اشاره کرد.

امامزاده ابراهیم: بقعه متبرکه امامزاده ابراهیم که در گورستان عمومی شهر بابلسر، در استان مازندران واقع شده به دلیل سابقه تاریخی و ارزش مذهبی آن همه روزه میزبان زائران محلی و گردشگران است.

اگر می‌خواهید با دوستان خود و ذائقه‌های غذایی متفاوت غذا بخورید، به این مکان رفته و غذاهای متنوع شامل پیتزا، ساندویچ، کباب و همبرگر سفارش دهید. انواع نوشیدنی‌های گرم، سرد، دمنوش، اسموتی و قهوه را نیز می‌توانید در این محیط زیبا نوش‌جان کنید.

پس از چند سال تعطیلی، این جشنواره در سال ۱۳۹۳ به صورت محلی دوباره شروع به کار کرد.[۲۷][۲۸]

این صفحه آخرین‌بار در ‏۲۹ ژوئیهٔ ۲۰۲۴ ساعت ‏۱۹:۵۳ ویرایش شده است.

از امتیازات ویژه‌ این منطقه می‌توان به شرکت تعاونی پره کرفون، اشاره کرد که در ساحل قرار گرفته و مسافران می‌توانند با خیالی آسوده، ماهی‌های تازه‌ دریای خزر را تهیه کنند.

به گفته واسیلی بارتلد تپوری‌ها در قسمت جنوب شرقی ولایت سکونت داشتند و در قید اطاعت هخامنشیان درآمده بودند و آماردها مغلوب اسکندر مقدونی و بعد مغلوب اشکانیان شدند و اشکانیان در قرن دوم ق.م. آنها را در حوالی ری سکونت دادند و اراضی سابق آماردها به تپوری‌ها اهدا شد و بطلمیوس در شرح دیلم یعنی قسمت شرقی گیلان در ساحل بحر خزر در آن زمان از تپوری‌ها نام می‌برد.[۱۳]به گفته یحیی ذکا در «کاروند کسروی» آورده‌است: آماردان یا ماردان، در زمان لشکر کشی اسکندر مقدونی به ایران، این تیره در مازندران نشیمن می‌داشتند و آن هنگام هنوز قبایل تپوران به آنجا نیامده بودند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *